Inne

Inne logo

herinneren - beleven - beminnen

Jeanne Lendfers

Dag, ik ben Jeanne Lendfers, in 1956 in Noord-Limburg geboren en in Zuid-Limburg opgegroeid. Ik ben de oudste van vijf kinderen. Heel prettig is dat alle leden van het ouderlijk gezin in de loop van de jaren het innerlijke pad zijn opgegaan. Ieder op een eigen manier, maar we verstaan elkaars taal heel goed. Bovendien delen we de liefde voor muziek en dans.

Op mijn negentiende jaar ging ik in Amsterdam Nederlandse taal- en letterkunde studeren. Daar ontmoette ik Klaas Kraan, met wie ik inmiddels meer dan veertig jaar samen ben. Deze relatie werkt voor ons als een slijpsteen: het is vaak pijnlijk geweest, maar het resultaat is dat we steeds meer gaan glanzen. Uit ons samenzijn is dochter Assia en zoon Pepijn geboren. Sinds 2011 zijn we grootouders.

Na de geboorte van mijn eerste kind, in 1981, ging ik op zoek naar manieren om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren. Ik voelde me gevangen en wilde 'anders'. Ik verlangde naar waarachtig en gepassioneerd leven. Maar wat was echt, wat was onecht, in de wereld en in mij? De reis naar binnen was begonnen. Het innerlijk pad bestaat uit kronkelpaden, maar als ik terugkijk zie ik nu vooral dit: het ontdekken van het mysterie dat toeval heet, het vinden van de oerlaag in mezelf waarmee wij allemaal verbonden zijn, het uit elkaar halen van echt en onecht, het loslaten van oude (meestal onbewuste voorgeboortelijke) pijn en patronen, het ontwikkelen van vertrouwen in antwoorden die van binnenuit komen, het versterken van de discipline om te handelen in overeenstemming met dit weten.... De ont-wikkeling gaat door ....
Sinds 2014, houdt me vooral bezig: het bewustzijn van innerlijke leiding in ieder lid van een groep. Dit gebeurt op basis van ervaringen tijdens soefi-reizen en -bijeenkomsten en tijdens opstellingen. De innerlijke Leiding lijkt te komen vanuit een gemeenschappelijk Veld. Deze Leiding lijkt direct harmonie en vrede in en door ieder van ons te herstellen wanneer wij bereid zijn niet onze persoonlijke wil, maar die innerlijke leiding te volgen. Ik heb genoten van het experimentele samen-zijn in de groepen LUISTER en HER-INNE-RING. Ik voel me dankbaar over wat dat met ons allemaal gedaan heeft en het heeft mij nog meer verduidelijkt over het leren 'leven met gevoel'.

Tot zover mijn verhaal. Want je bent hier eigenlijk niet voor mij, maar voor jezelf, vermoed ik. Dus laten we het daar eens over hebben. Wat zoek je? Waar verlang je naar? Wat mis je? Wat houd je tegen om te leven zoals je bedoeld bent?

Wees niet beschroomd om me te bellen of een kennismakingsgesprek aan te vragen. Wanneer je verlangen oprecht en wezenlijk is, zullen we samen een weg vinden,
zodat je kunt krijgen wat ik je kan bieden.Ontwikkeling

Nederlandse taal- en letterkunde (Universiteit van Amsterdam)
Tekenen en druktechnieken (Han van Hagen)
Mandalatekenen (Mieke Terwindt)
Spirituele Therapie bij Logos (Dick Voordewindt)
Metamorfosemassage (Monique de Hoog)
Mantrazang bij Vrindavan (Bansi en Yashodhara Citroen)
Veldman Gevoelstherapie, -training en coaching bij de Verandering (Anne Veldman)
Derwisjdans bij Gel Gel (Maryam Linders)
Familie-opstellingen bij De Verheldering (Hans van den Berg)
Birth-into-Being, Limbic Imprint Re-coding Birthshop (gecertificeerd door Elena Tonetti-Vladimirova)

Realisatie

Moeder vanaf 1981
Beeldend kunstenaar vanaf 1987
Meditatief masseur vanaf 1995
Coördinator, mentor en leraar NT2 (Nederlands als tweede taal) van vluchtelingen en buitenlandse jongeren 1995 tot 2006
Veldman Gevoelstherapeut van 2005 tot 2012
Leraar derwisjdans vanaf 2008
Begeleider van familieopstellingen vanaf 2011
Birth-into-Being 'Birthshop' vanaf 2013
Inspirator tot 'Alledag-genieten'
Bezieler